Hoe gaan wij om met Corona?

Zorgzaam hart in handen

We gaan beeldbellen

Gezien de snelle verspreiding van Corona, zien wij ons genoodzaakt om therapie via beeldbellen uit te gaan voeren.

Drempeltje…

Het valt niet mee om je persoonlijke verhaal via een computer/ telefoon te doen. Dat beseffen wij goed. Ook wij als behandelaren moeten over een drempel heen om ons te verdiepen in ICT en om menselijk contact via een machine te krijgen. Niet ons ding. Maar ‘t moet. Dus laten we samen over die drempel stappen. Wie weet brengt het ons meer dan we dachten. Al is het simpelweg een beetje meer zelfvertrouwen, als we dingen doen waarvan we dachten het niet te kunnen. 😉

Hoe dan?

Via een mail, stuurt jouw behandelaar jou een link met de uitnodiging voor jouw afspraak. Let op: Soms moet je eerst iets downloaden, zoals bij ZOOM of Therapieland vanaf je telefoon. Als dat nodig is, lees je dat in je mail. Als het tijd is voor jouw afspraak, klik dan op de link in je mailbox en zo beland je als het ware bij ons op de stoel.

PS: Mocht je liever ‘gewoon’ bellen, of op een andere, veilige manier contact hebben, prima. Bespreek gerust wat je wil en wat je niet wil.

Afspraken

Let op: Via de cliëntensoftware die onze afspraken beheert, word je nog steeds standaard uitgenodigd aan de Dr van Deenweg. Dit klopt niet. Je kunt lekker thuis blijven, een kop thee erbij en op jouw moment van afspraak op de link klikken. Tot snel!

Wij zijn voorzichtig met jou. Wees het ook met ons.

Contactgegevens

info@hartpsychologen.nl
Mobiel 06-148 975 99

Postadres en hoofdlocatie

Dokter van Deenweg 108
8025 BK Zwolle

Overige Informatie

Op de hoogte blijven?

%d bloggers liken dit: