Skip to main content

Hoe gaan wij om met Corona?

Je mag kiezen: Face to face of beeldbellen

Aangezien de piek van de corona-epidemie voorbij lijkt en het RIVM versoepelde maatregelen heeft doorgevoerd, ben je weer welkom in onze praktijk. Wij zullen binnen de praktijk alle nodige veiligheidsmaatregelen nemen die geadviseerd worden door het RIVM en onze beroepsgroep. Dat betekent: We houden 1,5 meter afstand, maken alles schoon voor jouw komst en bij klachten bellen we af.

Maar als je liever blijft beeldbellen, kan dat ook

Via een mail, stuurt jouw behandelaar jou een link met de uitnodiging voor jouw afspraak. Wij gebruiken AVG-proof software voor beeldbellen. Let op: Soms moet je eerst iets downloaden, zoals bij ZOOM of Therapieland vanaf je telefoon. Als dat nodig is, lees je dat in je mail. Als het tijd is voor jouw afspraak, klik dan op de link in je mailbox en zo beland je als het ware bij ons op de stoel.

PS: Mocht je liever ‘gewoon’ bellen, of op een andere, veilige manier contact hebben, prima. Bespreek gerust wat je wil en wat je niet wil.

Let op: klachten = afbellen

Heb je klachten die in verband worden gebracht met corona (zie de website van het RIVM: koorts, hoesten, benauwdheid), of heeft een van je huisgenoten dat, bel ons dan af. Wij zijn voorzichtig met jou. Wees het ook met ons.