Meest recente blogs

Van Faalangst naar Faalkracht: Zo doe je dat

Van Faalangst naar Faalkracht: Zo doe je dat

Ik stond ervan te kijken hoeveel mijn vorige blog over faalangst bij jullie losmaakte. Wat een herkenning! In deze blog daarom een vervolg. Ik vertel je over de prachtige parel die ik vond tussen de boeken die ik lees: een manier om faalkracht te krijgen. Scheelt jou weer uren leeswerk ?

LEES VERDER >

Nieuw Aanbod Hart: Training Succes in je Werk

Nieuw Aanbod Hart: Training Succes in je Werk

Sanne Joosten, student Toegepaste Psychologie en
eindstagiaire bij Hart Psychologen, ontwikkelt een training volgens de allernieuwste inzichten in werk-succes. Om de training te testen mag jij, je collega of je medewerker, gratis meedoen.

Waar gaat de training over? Over plezier, vertrouwen in je eigen kunnen en een ‘van-fouten-kan-ik-leren-mentaliteit’. Want dat is wat je nodig hebt voor een succesvolle werkdag. En gelukkig kun je die eigenschappen trainen. Doe je ook mee? De training bestaat uit een interactieve workshop en een terugkomavond en tussendoor ga je aan de slag met eenvoudige, praktische oefeningen. Meld je snel aan, want vol=vol.

LEES VERDER >

Perfectionimse: het monster dat ons doodt

Perfectionimse: het monster dat ons doodt

Maanden heeft het geduurd voordat ik weer een blog schrijf. En waarom? Ik heb genoeg te vertellen. Ik leer elke dag nieuwe interessante mensen kennen, ik lees en studeer veel en er gebeurt genoeg grappigs om met jullie te delen. Maar op het moment dat ik mijn handen op de toetsen wil zetten om te typen, verschijnen ze daar: de monsters der perfectie..

Ze hijgen in mijn nek, trommelen op mijn hoofd en soms houden ze me ’s nachts uit mijn slaap. Ze roepen dingen als: Niemand heeft daar wat aan, dit is niet goed genoeg, wie geeft daar nou iets om? Het resultaat? Ik produceer niets. Nada. Geen letter op papier. Alsof iemand dáár wat aan heeft. Herken je dat?

Perfectionisme heeft mij een burn-out bezorgd

Sandra, Uitgever, 28 jaar

LEES VERDER >

  • Volle Kracht Trainingen
  • Own Advice
  • Karen Pullen
  • HR Docs
  • NVGzP
  • CRKBO Docent
  • VvAA Logo

Ben je nieuwsgierig geraakt naar mij?

Kom gerust vrijblijvend kennis maken. Of bel of mail me als je meer informatie wil over mijn werkwijze en aanbod. Dan kom jij erachter of je met mij die klik hebt. Welkom!

Susanne Meurs

Contactgegevens

info@hartpsychologen.nl
Mobiel 06-148 975 99

Bezoek- en postadres

Dokter van Deenweg 108
8025 BK Zwolle

Op de hoogte blijven?