Betrokken, vlot en doeltreffend

Visie en Missie

Wij geloven dat een succesvol bedrijf bestaat uit een ‘hartelijke’ samenwerking van haar mensen. Een bedrijf dat bestaat uit mensen die het beste in elkaar naar boven halen. No man is an island. We leveren allemaal onze unieke bijdrage aan het bedrijf, als een radertje in het geheel. Maar wat als een rader uitvalt of hapert? Het is onze passie en ons talent om dat radertje te ‘verbeteren of te herstellen’ en daarmee ook het bedrijf als geheel te stroomlijnen. Want de gezondheid van een werknemer staat niet op zichzelf, maar heeft zijn weerslag op het hele team of bedrijf.

Hart Psychologen is er voor werkgevers en werknemers. Voor mensen die het beste willen geven van zichzelf. En voor werkgevers die het beste willen voor haar werknemers. Als een bedrijf gezond is, wordt er vanuit ieders persoonlijke kracht samen gewerkt. Alleen zo kunnen de beste bedrijfsresultaten verwacht worden. En als dit bereikt wordt, is onze missie geslaagd.

“…ik heb altijd gewild dat ik dat was: een lege plek, voor iemand, om te rusten” (Rutger Kopland)

Ben je nieuwsgierig geraakt naar ons?

Kom gerust vrijblijvend kennis maken. Of bel of mail Susanne als je meer informatie wil over onze werkwijze en aanbod. Dan kom jij erachter of je met ons die klik hebt. Welkom!

Susanne Meurs, CEO

Over Susanne

Ik ben BIG-geregistreerd GZ-Psycholoog en ervaren in onderzoek, coaching en behandeling bij angst, depressie, burn-out, ADHD, autisme en trauma, intelligentie, persoonlijkheid en neuropsychologisch functioneren. Ik hanteer verschillende aanpakken (waaronder ACT, EMDR, CGT, Oplossingsgerichte therapie) en zoek de beste voor jou.

Mijn vorming als GZ-Psycholoog heb ik genoten in de reguliere GGZ. Ik ben enthousiast over de kwaliteit die daar te vinden is en zorg ervoor dat ik ge-update blijf. Maar, mijn vraag rees: hoe krijgen we deze nuttige inzichten en kwaliteit naar buiten, naar de mensen op de werkvloer? En zo begon ik mijn bedrijf voor GZ-Psychologie en Coaching Op de Werkvloer: Hart Psychologen. Een praktijk die kwaliteit en snelheid levert ten behoeve van gezonde werkgevers en werknemers.

Hart Psychologen houdt bewust geen rekening met de voorwaarden van de zorgverzekeraar voor vergoeding. Die voorwaarden zorgen er namelijk voor dat er wachttijden en andere vertragingen ontstaan. En er zijn meer nadelen. Zo moeten er diagnoses worden gesteld, ook als de cliënt dat liever niet heeft. Naar mijn mening haalt dit de vereiste snelheid uit de behandeling en schaadt het tevens de privacy van mensen. En… waar is de koppeling in al die regels met de praktijk van alledag waar de cliënt in moet functioneren? Ik ben dus ‘los’ van de zorgverzekeraar en sta met mijn voeten in de klei. 

Naast mijn kennis en kunde, is het belangrijk dat we elkaar van mens tot mens ontmoeten. Ik heb een liefdevolle en positieve benadering en ben ook doelgericht. Ik probeer een plek te zijn waar jij je welkom voelt. Waar je de ruimte vindt om jezelf te leren kennen en de moed ontwikkelt om jezelf beter te hanteren. Kom gerust langs voor een vrijblijvende kennismaking. Dan kom jij erachter of je met mij die klik hebt en of ik jou kan bieden wat je nodig hebt. Welkom!

BIG-nummer: 19919103925,
Gezondheidszorgpsycholoog

Over Esther

Mijn naam is Esther Roelofs. Sinds 2006 ben ik werkzaam als vrijgevestigd en geregistreerd EMDR therapeut, psychosociaal therapeut en relatietherapeut.

Daarvoor heb ik jarenlang ervaring opgedaan in een aantal ziekenhuizen.

Mijn werkwijze kenmerkt zich door betrokkenheid, bevlogenheid, humor en het stellen van de juiste vragen. Graag help ik jou de hulpvraag scherp te stellen en bied ik maatwerk in jouw behandeltraject.

“In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden.”

Albert Einstein
Esther Roelofs

Over Sieja

Ik ben Sieja Lamfers. Ik ben psycholoog, EMDR-therapeut, Cognitief Gedragstherapeut. Ik heb
gewerkt in de poliklinische revalidatie en ben Revalidatie- en Arbeidsspecialist. Ook heb ik ervaring in traumahulpverlening en in brede zin in de geestelijke gezondheidszorg, vanuit diverse werkkringen.
Mijn deskundigheid strekt zich uit tot relatietherapie EFT en Schematherapie. Ik blijf mij ontwikkelen
in mijn boeiende vak.

Qua persoon word ik gewaardeerd om mijn kalmte en betrokkenheid. Een psychologische
behandeling draait bij mij vooral om de emotie en de ervaring.

Telkens weer word ik gegrepen door de persoonlijke verhalen van mijn cliënten en richt ik graag mijn
aandacht op het gezamenlijk zoeken naar inzichten en oplossingen. De groei die mensen doormaken
in dit proces is prachtig, en door hun verbeterd welzijn komt ook het functioneren in hun persoonlijk
en professioneel leven op een hoger niveau.

Contactgegevens

info@hartpsychologen.nl
Mobiel 06-148 975 99

Postadres en hoofdlocatie

Dokter van Deenweg 108
8025 BK Zwolle

Op de hoogte blijven?