Skip to main content

Er is maar één manier om kritiek te vermijden:niets doen, niets zeggen en niets zijn (Aristoteles)

Betrokken, vlot en doeltreffend

Je werkt erg proactief en doelgericht.

Allereerst wil ik bij je aangeven dat ik het samenwerken prettig met je vind.

Je werkt erg proactief en doelgericht. Daarbij ook meedenkend en met korte lijnen in de communicatie. Dus ik hoop dat we nog vaker zullen gaan samenwerken.

 

Ze denkt mee vanuit het oogpunt van zowel werknemer als werkgever

“Het is prettig samenwerken met Susanne. De cliënt, onze medewerker, staat altijd centraal en er is ruimte om eerlijk en open te overleggen en te sparren.

Ze denkt mee in haar behandeling vanuit het oogpunt van zowel werknemer als werkgever om de meest geschikte behandeling/therapie te realiseren.” 

Zij werkt vanuit haar hart en kan zich goed verplaatsen in de situatie van de medewerker.

Tijdens mijn interim opdracht als HR Professional bij een internationaal productiebedrijf, heb ik Susanne gevraagd ons te helpen met een paar medewerkers die waren vastgelopen in hun werk.

Haar open benadering en enthousiasme om mensen verder te helpen sprak ons erg aan. Zij werkt vanuit haar hart en kan zich goed verplaatsen in de situatie van de medewerker. Deze voelt zich gehoord en gezien en staat daardoor open voor coaching.

Ook de communicatie met de leidinggevende en met mij als HR Adviseur was een belangrijk onderdeel van het traject en hield ons erg betrokken.

Susanne organiseert geen onnodige sessies of open eindjes aan het aantal sessies, maar maakt goede en duidelijke afspraken over de begeleiding ofwel er zit een kop en een staart aan het traject en het geeft duidelijkheid aan de medewerker die het traject met haar in gaat.

Door haar behandelingen hebben deze medewerkers alles weer “op de rit” gekregen en hebben zij handvatten gekregen om de draad weer op te pakken en niet meer terug te vallen in oude patronen.

Het was prettig om met Susanne samen te werken en ik hoop dit in de toekomst vaker te mogen doen. 

Er wordt goed naar je geluisterd

Mijn ervaring met Hart Psychologen heb ik als zeer helpend ervaren. Er wordt goed naar  je geluisterd, en samen met jou word er een plan van aanpak gemaakt. Voor mij waren dit gesprekken en EMDR-sessies die mij geholpen hebben om dingen uit het verleden te verwerken, zodat ik met mijn toekomst verder kan. Tevens krijg je duidelijk en goed ondersteunend advies en word je echt gezien.

Nuchtere aanpak

Veel dingen gingen goed in mijn leven, toch kon ik niet genieten. Regelmatig had ik last van paniekaanvallen en vaak had ik last van depressies. Door haar nuchtere aanpak kan ik weer genieten van de leuke dingen. Al was het soms best confronterend en wist ze mij te raken, mede door haar gevoel voor humor, heb ik altijd het gevoel gehad dat ik op visite was in plaats van dat ik dacht:  is het uur al bijna om.

Ik kan iedereen Hart Psychologen aanraden

Afgelopen jaar ben ik begonnen met de therapie EMDR bij Hart Psychologen ik merkte dat ik niet meer verder kon met mijn leven omdat ik met vele traumatische gebeurtenissen en herinneringen leefde. Er was meteen een klik tussen ons want dat vind ik erg belangrijk om een samenwerking aan te gaan qua behandeling.

De EMDR begon en sloeg eigenlijk gelijk al goed aan waardoor ik me steeds verder open kon stellen. Susanne leidde me eigenlijk door alle wegen die ervoor zorgden dat ik weer op de juiste paden kwam en weer kon functioneren zoals het moest zijn. Ik ben nu een half jaar bezig en kan je vertellen dat ik nu al een herboren persoon ben die goed en lekker in zijn vel zit.

Tussen door is helaas mijn vader overleden en ook daarin heeft Susanne mij ontzettend goed geholpen en ik was daar in ook erg blij dat ik bij haar terecht kon. Nu ben ik bijna op het eind en kan je vertellen dat ik weer die vrolijke fluiter ben die ik hoor te zijn en weer zin heb in het leven het leven lacht mij weer toe.

Ik kan iedereen Hart Psychologen aanraden echt dit is een top bedrijf met een duidelijk resultaat en een psycholoog die voor de mens gaat. Hopende dat de volgende cliënten mijn ervaring ook mogen ervaren en weer die lach op hun gezicht mogen krijgen en weer zin in het leven hebben. Susanne Meurs dank je wel je bent een topper.